Arcane Rising

Flesh and Blood Arcane Rising

Arcane Rising er den anden udgivelse i det nye TCG, Flesh and Blood, fra udgiveren, Legend Story Studios. Arcane Rising serien indeholder følgende produkter:

Arcane Rising 1st edition Booster Display (udgået)

Arcane Rising 1st edition Booster pakke (udgået)

Arcane Rising Unlimited Booster Display

Arcane Rising Unlimited Booster pakke

Hver Arcane Rising Booster pakke er opsat på følgende måde:

1 foil kort (Cold Foil eller Rainbow Foil)

1 Rare

1 Rare, super rare eller Majestic

1 Equipment

7 class Commons

4 generic commons

1 Token

Arcane Rising temaer og klasser

Arcane Rising er Flesh and Bloods andet grundsæt, efter Welcome to Rathe, og fokuserer her på 4 nye klasser: Ranger, Wizard, Runeblade og Mechanologist. Som der kan se på klasserne og navnet, har Arcane Rising fokus på det magiske og eftertænksomme aspekt, til forskel fra Welcome to Rathe, der fremlagde verdenens mere fysiske helte. Arcane Rising er derfor vidt forskelligt fra Welcome to Rathe og tilbyder derved en helt anden oplevelse. Her er et nærmere kig på de 4 klasser fra serien:

Arcane Rising Ranger

Ranger klassen kæmper fra afstand med sin bue og pil og handler om at finde den rigtige balancegang imellem at skyde og lade. Azalea (Ranger helten) handler derfor om at manipulerer med og flytte kort til dit arsenal (da pile kun kan skydes fra arsenalet). Til gengæld tilbyder klassen en lang række kraftfulde pile, der gør hele besværet det værd.

Arcane Rising Wizard

Wizard klassen kæmper med magi (arcane damage) i stedet for fysisk skade, som så mange andre helte. Arcane damage typen er sværere at blokere end fysisk skade, da man skal bruge kort med ”arcane barrier” evnen for at blokere. Derudover har Wizard klassen et stort ”instant” tema (et instant kort er ligesom et action kort, der bare kan spilles når som helst og UDEN at bruge en action), hvilket er utroligt stærkt. Til gengæld starter Wizard heroen, Kano, også med mindre liv for at gøre op for denne fordel. 

Arcane Rising Runeblade

Runeblade klassen ligger lige på midten af Wizard og Warrior klasserne og trækker derfor aspekter fra begge i en kraftfuld kombination. Viserai (Runeblade helten) gør dette ved hjælp af Runechant tokens, som er aura tokens diverse runeblade kort kreerer, der er essentielle for runeblade strategien. Kort sagt indløses alle dine opsamlede runechant tokens for en arcane skade per styk, hver gang du laver et angreb. Oven i dette, er der bare en lang række kort, der trækker ekstra fordele fra opsamlede runechant tokens, der kan resultere i massive mængder skade på en tur.

Arcane Rising Mechanologist

Mechanologist klassen handler om at manipulere sit decks øverste kort og at booste sine evner igennem diverse unikke items. Dette ses tydeligt igennem klassens helt, Dash, der starter spillet med en item i spil, som du helt selv kan vælge blandt alle dem, du har til rådighed. Klassens tendens til at manipulere med toppen decket er grundet Mechanologist evnen, Boost, som fjerner dit øverse kort fra spillet og giver dig ”go again”, hvis det var et Mechanologist kort. Dette er også en utrolig kraftfuld evne, men kun hvis man lægger arbejdet i at optimere chancerne.

Arcane Rising i konklusion

Arcane Rising er et utroligt godt start-set sammen med Welcome to Rathe. Begge har masserer af supergode og essentielle kort, der vil blive brugt langt ned ad vejen. Det hele handler derfor mest om, hvilke klasser der interesserer dig mest, da der ikke objektivt er noget, der er bedre end andet. 

Flesh and Blood stort udvalg og hurtig levering

Vi lægger stort fokus på et bredt og udvidende sortiment af Flesh and Blood, kortspilstilbehør og andre nørdespilprodukter ved Next Level Games. Vi holder et fornuftigt og genopfyldende lager, der bedst sikre at du kan få, de produkter du ønsker. Hvis du ønsker et produkt, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på enten; mobil 51950040, mail info@nextlevelgames.dk eller over Facebook.