Welcome to Rathe

Flesh and Blood Welcome to Rathe

Welcome to Rathe er det første sæt fra Legend Stories Studios nye TCG, Flesh and Blood. Welcome to Rathe serien indeholder følgende produkter:

Welcome to Rathe 1st edition Booster Display (udgået)

Welcome to Rathe 1st edition Booster pakke (udgået)

Welcome to Rathe Unlimited Booster Display

Welcome to Rathe Unlimited Booster pakke

4 forhåndslavede deck baseret på de 4 Welcome to Rathe klasser

Hver Welcome to Rathe Booster pakke er opsat på følgende måde:

1 foil kort (Cold Foil eller Rainbow Foil)

1 Rare

1 Rare, super rare eller Majestic

1 Equipment

7 class Commons

4 generic commons

1 Token

Welcome to Rathe temaer og klasser

Welcome to Rathe introducerer spillet igennem de 4 første klasser: Warrior, Brute, Guardian og Ninja, som tager rampelyset her i det første sæt. Sættet er lavet som den perfekte introduktion til spillet, da udgivelsens 4 klasser er nemme at gå til, men med en utrolig strategisk dybde, der udfolder spillets muligheder igennem alle de nye kort, man tilføjer til sin samling. Her er en hurtig gennemgang af spilstilen bag Welcome to Rathe’s fire klasser:

Welcome to Rathe Warrior

Warrior klassen handler om at være hurtig og mægtig med sine våbenfærdigheder. Dorinthea (Warrior klassens helt) går derfor fuldt op i at styrke sine våben angreb, for at overvælde sin modstanders forsvar, og derved få mulighed for ekstra våben angreb igennem hendes unikke evne.

Welcome to Rathe Brute

Brute klassen spiller lige på og hårdt, med angreb der fjerner din modstanders forsvarsevner, men samtidig koster på dine egne ressourcer igennem dets vilde natur. Rhinar (Brute klassens helt) går derved stærkt op i at discarde sine egne kort for fordele og samtidig at fjerne modstanderens hånd for u-optimalt forsvar.

Welcome to Rathe Guardian

Guardian klassen handler om at have de største og mest bekostelige angrib. Klassens helt, Bravo, fokuserer derfor på at spille dyre angrebskort, der giver store mængder skade sammen med negative debuff effekter, kombineret med effektive ressourcer til at spille alle de dyre kort.

Welcome to Rathe Ninja

Ninja klassen tager den komplet modsatte vinkel fra Guardian klassen og fokuserer på alle de små, hurtige angreb. Katsu (Ninja klassens helt) bygger derfor efter at angribe så mange gange, som muligt på en tur. Angreb der måske ser små ud hver for sig, men hurtigt samler sig til større og meningsfulde mængder skade. Katsu prøver mere specifikt også at samle ”combo links” i hans angreb. Dette tillader hans angreb at blive farligere, hvis han spiller dem i en specifik rækkefølge.

Welcome to Rathe i konklusion

Welcome to Rathe er, som beskrevet tidligere, et perfekt grundsæt for Flesh and Blood, som altid er værd at samle op. Der er massere af gode kort, både for de individuelle klasser, men også i den bredere neutrale pulje, som kan bruges lang tid ned ad vejen. 

Flesh and Blood stort udvalg og hurtig levering

Et stort og udvidende udvalg af kortspil, figurspil, rollespil og tilbehør er et stort fokus for os. Vi gør vores bedste for at have alle varer i efterspørgsel hjemme, med et solidt lager, der dagligt fyldes op. Hvis du synes vi mangler en varer i vores sortiment eller har andre spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på enten; mobil 51950040, mail info@nextlevelgames.dk eller over Facebook.