Time Spiral Remastered

Time Spiral Remastered produkter og udgivelse

Time Spiral Remastered serien udgives med følgende produkter:

Time Spiral Remastered Booster Pakke

Time Spiral Remastered Booster Display

Udgivelsesdatoen for Time Spiral Remastered er den 19. marts 2021.

Time Spiral Remastered – et glimt tilbage i Magic the Gatherings fortid

Time Spiral Remastered er det første Remastered sæt, Magic the Gathering udgiver fysisk nogensinde. Sættet samler de bedste kort og oplevelser fra Time Spiral, Planar Chaos og Future Sight (udgivet i 2006-2007 og kendt i helhed som ”Time Spiral blokken”) og sigter dermed efter at udlevere en stærk draft oplevelse, samt en stor bunke eftertragtede reprints. Time Spiral Remastered bringer også fanfavoritten ”Time Shifted” kort tilbage, som man vil få en af i hver pakke. Læs mere om Time Shifted kort her:

Time Shifted kort I Time Spiral Remastered

Time Shifted kort er en af de mest ikoniske kendetegn ved den originale Time Spiral blok, da det perfekt spiller ind med sættenes tema omhandlende tid. På samme måde vil evnen denne gang lege med tiden, da den kommer til at bringe gamle kort tilbage (ligesom Time Shifted kort fra original Time Spiral), men på lidt anderledes manner. Denne gang vil evnen nemlig tage kort i den nye ramme og bringe dem tilbage i den gamle ramme (modsat fra det originale Time Spiral, der reprintede kort med gammel ramme i den gamle ramme). Dette kommer til at danne stor eftertragtelse, da Magic the Gathering kort med gamle rammer altid har været set som udstående samleobjekter. Her er et par eksempler som Wizard’s of the Coast har vist os:

Bemærk også at alle Time Shifted kort har et lilla sæt symbol, som tydeligt viser, at det er Time Shifted.

Time Shifted i original Time Spiral blok

Time Shifted ideen blev brugt på en række forskellige og super kreative måder i den originale Time Spiral blok. Her satte udviklerne det op, så hvert sæts opsætning af Time Shifted kort ville repræsentere sættets tilgang på tid (fortid, nutid og fremtid). 

I Time Spiral (det første sæt) fokuserede de på fortid. Alle Time Shifted kort var derfor gamle kort tilbage fra den tid, hvor de stadig brugte den originale kortramme. Disse reprints inkluderede kort som for eksempel: Pendelhaven fra Legends, Bad Moon fra Fifth edition og Conspiracy fra Mercadian Masques.

Se den fulde liste af Future Sight Time Shifted kort her

I det andet sæt, Planar Chaos, fokuserede de på nutiden og lavede derfor et interessant spil på det med sættets Time Shifted kort. De to en række ældre kort, så som ”Wrath of God” og ”Soul Warden”, og ændrede deres farver så de i stedet blev til ”Damnation” og ”Essence Warden”. Dette gjorde de for at vise, hvad Magic the Gathering’s forskellige ikoniske kort ellers kunne have set ud som, hvis de havde tilhøret andre farver. 

Se den fulde liste af Planar Chaos Time Shifted kort her

I det tredje sæt, Future Sight, lavede de til sidst et fedt spil på fremtiden. Her inkluderede de en masse forskellige evner og temaer, som de ville eksperimentere men til fremtidige sæt. Spillerne fik dermed lov til at opleve en række af fremtidens mulige evner igennem fede nye kort og cycles. Med Future Sight færdiggjort havde de dermed sat prikken over i’et på denne fede blok, som stadig går ned i historien som en fantastisk succes. 

Se den fulde liste af Future Sight Time Shifted kort her

Evner og Mechanics fra Time Spiral blokken

Denne blok introducerede en række fede nye evner og brugte sig samtidigt også af mange gamle (blandt andet igennem den store gruppe af Time Shifted kort). De nye evner introduceret i Time Spiral blokken inkluderer: Split Second, Suspend og Vanishing. Andre evner fra blokken inkluderer for eksempel: Buyback, Convoke, Cycling, Flashback og Morph plus utallige af andre. Sættet havde derfor masserer af udviklingsrum, da mulighederne samt evnerne var næsten endeløse. Alt dette kan vi kun forvente at se igen med Time Spiral Remastered.

Her er en fuld liste over hele Time Spiral Blokkens evner plus andet information

God service og hurtig levering

Ved Next Level Games har vi stort fokus på informerende og behagelig kundeservice. Vi svarer på alle beskeder hurtigst muligt og gør det gladelig lige meget forespørgslen eller problemet. Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at kontakte os af andre grunde, kan du ringe på 51950040, skrive en mail til info@nextlevelgames.dk eller finde os på Facebook.