Double Masters

Double Masters

Double Masters markerer tilbagekomsten af de berømte masters serier, som nu vender tilbage efter en lille pause i arkivet. Denne gang har de dog valgt at gøre noget lidt specielt for at krydre sættet op til det ekstreme. Man får nemlig ikke bare en rare/mythic og en foil i hver booster, men to rares plus to foils i hver eneste booster pakke! På et booster Display af 24 boosterpakker får man derfor i alt: 48 rares/mythics + 48 foils (som også kan være rares og mythics), hvilket er en helt vanvittig mængde af værdifulde kort, når man tager alle de gode reprints med i overvejelserne.

På grund af dette kommer sættet dog også med sin pris og er derfor ikke et produkt for alle. Double Masters kan derfor bedst anbefales til samlere og begavede spillere, der er villige til at smide lidt ekstra for en bunke værdifulde kort.

Double Masters Booster Pakke indhold

8 commons

3 uncommons

2 rares eller mythic rares

2 foil kort

Double Masters VIP Edition indhold

2 foil showcase rare seller mythic rares

2 foil rare seller mythic rares

8 foil uncommons

9 foil commons

12 full-art basic lands (2 er foil)

2 foil double-sidet tokens

Her er VIP edition full-art landene:

Double Masters Booster Display indhold

24 Double Masters Booster Pakker

2 Box Toppers med showcase kort!

Reprints i Double Masters

I dur med de gamle Masters sæt følger Double Masters traditionen af gode og værdifulde reprints. Her har de for eksempel allerede vist kort som Jace, the Mind Sculptor og Karn Liberated, som begge er allstars i diverse formater og utroligt eftersøgte.

Double Masters Drafting

Til Double Masters udgivelsen er drafting reglerne ændret en lille smule for at gøre op for det forhøjede antal af rares og foils i booster pakkerne. Man tager derfor to kort ved ens første pick i hver booster pakke (i stedet for et), så man har en chance for at samle boosterens værdifulde kort op, og derefter forløber resten af draften som normalt.

Double Masters events

Hjemmesiden bruger cookies for at sikre den bedst mulige oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge sitet accepterer du samtidig vores Cookie- og privatlivspolitik.