Core Set 2021

Core Set 2021 produkter

Core Set 2021 Mechanics og Tema

Core Set 2021 befinder sig ikke et specielt sted i Magic universet, men fokusere, som den lange række af Core Set har tradition for, i stedet på en mere overordnet forståelse og tilgang til Magic universet. Core Set 2021 henter derfor karakterer og evner fra diverse steder, og forsøger derved at samle alle de ting der gør Magic the Gathering mest ikonisk.

Magic the Gathering Reprints!

Af denne grund benyttes Core Sættet i stor grad til at bringe gamle og elskede kort tilbage. Tag for eksempel disse fem kort:

Alle fem er ældre og populære kort, taget fra tidligere serier, som bliver spillet en hel del og derfor mangler flere kopier i omløb. Core Set 2021 kommer i stor grad til at løse dette, så du kan allerede nu se frem til at skaffe dine kopier af Azuza, Lost but Seeking, Ugin, the Spirit Dragon, Massacre Wurm, Grim Tutor og Containment Priest.

Udover disse fem kort er der også mange andre interessante og ventede reprints. Listen er lang, så det hurtigste er at tjekke dem alle ud selv med den officielle Core Set 2021 kort liste.

Magic the Gathering Planeswalkers

Core Set har også en tradition for at vise en ikonisk og aktuel planeswalker for alle Magics 5 farver. I Core Set 2021 får vi: Garruk til grøn, Teferi til blå, Liliana til sort, Chandra til rød og en ny planeswalker til hvid ved navn ”Basri Ket”.

Alle fem planeswalkers er designet til at vise deres respektive farve frem med en række kraftfulde og unikke evner. Tag for eksempel Teferi, Master of Time; Han trækker og discarder kort, fjerner dyr fra spil midlertidigt, tager ekstra turer, og på toppen af det hele, har han en unik passiv evne, der tillader ham at aktivere hans evner på modstanderens tur også. Det bliver ikke mere blå!

Derudover er der også en masse tale om vores nye hvide planeswalker, Basri Ket, som ser ud til at udskifte Gideon Jura, efter hans død i War of the Spark sættet. Hvor Basri er fra og hvad hans historie er, ved vi dog ikke noget om endnu, men der går nok ikke længe, før yderligere information kommer ud om ham.

Magic the Gathering Dogs!

Med Core Set 2021 bliver hunde til en officiel creature type i Magic the Gathering universet! Alle tidligere ”hound” kort bliver ændret til ”Dog” typen, og det bliver derfor muligt at lave et deck af hunde i fremtiden, ligesom man kan lave et af katte.

I Core 2021 har de af den grund også kigget på at lave nogle nye spændende hunde til at støttet decket. Tag for eksempel Pack Leader og Rin and Seri, Inseparable (som både er en kat og en hund), der begge er fede nye kort der støtter disse fede deck muligheder.

Core Set 2021 events
Mere om Core set 2021